レストランにて抽出したコーヒーかすを利用した脱臭剤

coffeekasu
baron

「リユース」を目的とし、ひとつひとつ手作りで製作しています。

Each deodorizer is carefully handcrafted with the aim of reusing existing materials.

baron
「活性炭」と同じ構造でニオイを吸収するコーヒー豆は挽くことによって表面積が広がり、抜群の脱臭・消臭効果を発揮します。

特に、抽出後のコーヒーかすは、ニオイの吸収効果もプラスされ『活性炭の5倍の脱臭効果』が期待できるとの検査結果もあります。

 

Coffee beans are capable of absorbing bad odors as they have the same structure as activated charcoal, and we have amplified their superior ability to combat and eliminate bad odors by grinding them and increasing their surface area.

In particular tests have shown that coffee grounds produced from the extraction of coffee receive a further boost to their ability to absorb bad odors and possess up to five times the power of activated charcoal to eliminate bad odors.

  1. 新宿ワシントンホテル 本館
  2. レストランにて抽出したコーヒーかすを利用した脱臭剤